Нещо повече за обектите на Extreme Tree Services


В тези страници ще може да разгледате и да прочетете малко конкретика за обектите изпълнени от нас. Целта ни е да Ви запознаем с естеството на работа, както и да разберете какви са били причините довели до това дадено дърво или дървета да бъдат премахнати. Тук попадат не само обекти свързани с премахване и кастрене на дървета, попадат и обекти свързани с почистване на терени за строителство, запустели и неподдържани дворни места, озеленяване, засаждане на дървета, храсти и жив плет. Място са намерили и предлаганите от нас услуги свързани с промишлен алпинизъм, като топлоизолации, почистване и боядисване на силузи и фасади, монтаж на рекламни билбордове и пана и др.

В Extreme Tree Services разполагаме с екип свързан с проектиране и изграждане на всякакъв вид огради. Ще срещнете обекти изпълнени от почистването на дворното място до изпълнението на масивни огради. Ще се радваме ако предложената информация Ви е била полезна и Ви е послужила за ориентир.

Ако имате някакви въпроси свързани с дейностите които предлагаме, моля да ни потърсите на посочените телефони или през формата за контакти.


 

СТРАНИЦИТЕ „ОБЕКТИ” СА В ПРОЦЕС НА ИЗГРАЖДАНЕ И ОБНОВЯВАНЕ. ИЗВИНЕТЕ НИ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО.